2012. március 15., csütörtök

Pretty dress

3 megjegyzés:

  1. Ez a uniform nagyon brutál :)) Nem is értem, hogy van az, hogy a legtöbb helyen az egyenruhák olyan gázul néznek ki, hogy egy turiban jobbat lehetne találni :)) Mindegy. Ez van, ezt kell szeretni, legalábbis elfogadni. "Az aki szép, az reggel is szép", meg piros kiskosztümben is. :) Itthon minden rendben lesz, emiatt ne izgulj. Gyakorolj a lakattal, előbb-utóbb rájössz a trükkjére és akkor nem leszel "segítséggel élő" :)) addig meg használd ki, hogy ott nem egyből lebénáznak, hanem segítenek :) Ügyes leszel, nem lesz gond! Gondolunk rád. I.

    VálaszTörlés
  2. Ildi, allitolag ez a szett 600$... 100% polyester. Rendkivul elonyos szoknya hosszal. Es persze csak teljes uniformot lehet viselni, nyaron is. :) A lakatolas amugy mar jol megy, hala a gyakorlo-lakatnak! :) De veletek akarok reggelizni!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, a mai reggeli annyi volt, hogy kaját cseréltünk mert a fiatalúr ment masszíroztatni a kacska lábait :D merthogy széjjelfutotta magát a hétvégén és szombaton még használni akarja a kis virgácsait :D Mindig velünk reggelizhetsz a kis bögréddel ;) Igen, ez a ruha valóban ideális, fiatalos, sőt már majdnem dögös :D (ami kb annyit tesz, hogy bele fogsz dögleni a melegben )))

      Törlés