2012. április 22., vasárnap

Egyet előre, kettőt hátra

Esküszöm már utálom magam a rinyálásért, de ilyen nincs, mint ami ebben az étteremben. :(
Történt, hogy ma hívatott a manager. Az első pont szerint csendesebb lettem az utóbbi időben.
Nos, igenbazdmeg, mert utálok itt lenni, ezért igyekszem ilymódon kizárni a faszságokat. Vigyorgok a vendégre, megcsinálom a munkám és ennyi. Nem tudom mit vár... A következő pont szerint viszont le kellett adnom egy extra shiftet (-120$), mert túl sokat dolgozom. Hátafaszom most már de tényleg. Mit vár egy 32 órás beosztás után? Hogy otthon üljek négy napig?
Mert hogy az egészségem, tralala.... Aham, ha éhendöglök, az tényleg egészségesebb.. Ja és negnyugtatott, hogy ne aggódjak, hamarosan úgyis csak dupla shiftjeim lesznek. Mennyire jó, 7.20 $-ért kelhetek korán és végezhetek későn és végképp nem tudok majd extrázni, de ez milyen jó nekem.
Tényleg az van, hogy amikor próbálok előre mozdulni, szabadulni innen, vagy pénzt keresni, akkor belém rúgnak. Mindezt a saját érdekemben. De persze máshol nem zavarja a menágereket az ötven-hatvan óra.
Komolyan nem tudom már mit csináljak. Meg fogok hülyülni. Hányok az egész helytől. Ez fog az egészségemre menni!

Btw, tegnap napoztunk Ildivel, sikerült is leégni. :) májusban meg úgy tűnik megyünk Denverbe a vidámparkba. Arra mondjuk kértem szabadnapot, de bármibe, hogy nem fogom megkapni, mert vasárnap lesz...



Szabó Ági

Az iPhone készülékemről küldve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése