2013. február 15., péntek

Dolgok, amiért már most elviselhetetlenül hiányzik Amerika

A magasröptű, szabadság, egyenlőség, testvériség, jólét, megbecsültség, megélhetés körön kívül egy kis délutáni fun nektek! Csokorba szedtem, hogy mik azok a dolgok, termékek, amik nélkül már most nem tudom elképzelni az életem. :) Aztán lehet nevetni, meg fujjogni a kis elamerikanizálódott Ágin! :D





Listerine fogkrém
Aki valaha használt már Listerine szájvizet, az többé nem tudja abbahagyni. Na ugyanilyen a fogkrém is...






LactAid termékek
Laktózmentes tejcsi, cottage cheese, kakaó, és laktát tabletta. Drága még itt is, de közel sem annyira, mint otthon lesz, már ha lehet egyáltalán kapni.




Kockázott görögdinnye és ananász
Az Albertsons (itteni Spar kb) kiváló találmánya a kockázott gyümölcs. A lustaság határtalan, de a vicc, hogy még árban is sokkal jobban megéri! Nincs más dolgod, csak hammm, megenni!




Blueberry
A legnagyobb istenkirályság ez a gyümölcs! Mindenhogy imádom. Palacsintában és cottage cheese-ben a legjobb!
De "csak úgy" magában is nagyon fini!






Bacon
Hát igen... tudom... sajnálom. Nem véletlenül dagadt itt mindenki, a bacon itt népeledel. És nem véletlenül szeretik. Magas tápérték, alacsony kalóriatartalom, zsír alig, hogy csak egy-két rá NEM jellemző tulajdonságot mondjak. De az íz... Néha nyakon borítanám még egy kis csoki vagy juharsziruppal is, mint ők... :)


Red Lobster
Elképesztően jó tengeri kaják, rák, homár, lazac, mindenféle hal, kagyló, rák, rák, rák, rák, rák és a choclate chip lava cake... Na meg rák!!! Vagyis Shrimp, a világ legjobb kajája, bármikor, bármennyit, egy Bahama Mama mellett! Yumm!!!





Oreo 

Erről végképp nem mondok semmit... A Pilóta Keksz Original a világ legjobbja, sajnos. Holtversenyben az 1dolláros Pringles Chips-szel, de büszkén mondhatom, hogy már legalább 3 hónapja nem vettem ilyet. Kár, hogy az első kettőben viszont túl sokat.





Ross - Dress for Less

A ruhabolt, ami olyan, mint egy nagy turkáló és outlet mix, de csak új cuccokkal. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, adidas, Kenneth Cole fillérekért. Sajnos függőséget okoz, de nem értem, hogy Európában miért kérnek ezekért a cuccokért tízszer ennyit.


Amazon.com
A hely, ahonnan mindent, de mindent megrendelhetsz, ha Amerikában tartózkodsz, és amerikai kártyád van. 3-28 nap között, a holdról is ideér amit kértél, feleannyiért, mintha boltban vetted volna. Nem kell gondolkozni, felmész, beírod, rákattintasz, kifizeted, megkapod. Ennyi!




Szerintem még lesz ennek folytatása....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése