2013. március 8., péntek

Fly Fly Fly

Ma elkészítettem a repülési menetrendemet... Majdnem éjfél van már. A legjobbkor realizáltam, hogy a Delta járatmódosításának hála igaz, hogy 10 perccel korábban indulok, de 45-tel később érkezem Miamiba,  így elvileg bőröndfelvétellel együtt háromnegyed órám marad, hogy a H terminálról átrongyoljak az E-be (vagy F-be, ez még nem egyértelmű), és becsekkoljak a hazafele gépemre. Igazából kettő és egy negyed órám van, csak elvileg 90 perccel indulás előtt illik odaérni... Annyira remek. 
Mindegy, holnap hívom őket, és megpróbálok minél több infot összeszedni, hogy a lehető leggyorsabban, hiba nélkül odaérjek. 
Letöltöttem a számításba kerülő 4 reptér térképét, hogy hol kapom meg a csomagokat, minden telefonszámot, járatszámokat külön is kiírtam, van két biztosításom, tudok olvasni, írni, beszélni, és ha kell fogok tudni, sírni, üvölteni és követelni a managert. De leginkább nem lesz semmi gond! Ugye? Nem-nem!!! 
Nem lehet! Ágika szépen haza fog érni, és 5 nap múlva ilyenkor már a szép két bőröndjével csücsül valahol Budapesten!

Ja, és még két napom van a Lake Terrace-on, szombat-vasárnap. Holnap bepakolom a második bőrönd javát is és elmormolok egy-két imát, hogy beférjen mindenem a súlyhatárba is. 
Váááá, már nagyon izgulok! :S

Jó éjt 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése