2012. november 8., csütörtök

I'm falling in love with Miami

Oké, megvan az életcél: Miamiban akarok élni! :)
Még csak egy napja vagyunk itt, de ez a hely zseniális! :) Napsütés, pálmafák, koktélok bulihegyek, szuperkedves emberek, egy este után mintha otthon lettünk volna. Összehaverkodtunk a concierge-el, aki rendelt nekünk egy party limusint, ami először elvitt minket egy bárba, ahol 2 órán át korlátlanunk ihattunk, majd összegyűjtöttek minket és a limoval továbbvittek a Mansion nevű clubba, ahol VIP soron mehettünk be. Mindez 35 $ volt, ami meglehetősen jó üzletnek bizonyult. :)
Azt mondta előzőleg a hotel báros Alex, aki szintén nagy rajongónk lett hamar, hogy a szerdai bulik itt nem olyan jók, ehhez képest valami bazijót buliztunk! Nagyon jó táncosok, show-k, jó zene, táncpartnert keresni se kellett, valaki mindig akadt. Latin machok, turisták, volt ott minden, argentin, ausztrál, cubai, amit akartok, nem kell petrezselymet árulni. :)
A legnagyobb az volt, amikor elindultunk hazafelé és a munka után beugró Alex felajánlotta, hogy hozza a kocsiját és visszavisz minket a szállodába. Hát sok mindenre számítottunk, de arra nem, hogy egy bazinagy zsírúj BMW-vel fog leparkolni... Jól lehet itt bárosként keresni, úgy érzem... :)
Szóval rendben hazaértünk, felejthetetlen élményekkel!
Ma először az óceán parton fetrengtünk, majd ebéd utàn a szálloda poolján. Nincs rekkenő hőség, de a napon teljesen élvezhető. A mai program koktélozás lesz, úgy néz ki, holnap és szombaton pedig még jól odacsapunk az èjszakának. Szombaton a Space Miami a terv, Nr.1 álom club, alig várom!!! :)
Holnap pedig még egy kis Lincoln street-i városnézés a program, a sőtétbarna bőrszín építésén túl!
Nem akarok hazamenni!
De legább már tudom, hogy vaktában sem véletlenül volt ez az álom-városom! Én ide még így, vagy úgy, de visszatérek! ;-)

Szabó Ági

Az iPhone készülékemről küldve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése