2013. május 20., hétfő

Egy újabb lellei hétvége emlékére

Lassan már kezdek hozzászokni az otthontalanok bőrönből éléséhez. :) Az elmúlt pár hét ugyanis az Üröm-Budapest-Balatonlelle tengelyen zajlott.
Az előző vasárnapunk elég kalandosra sikeredett, mivel a használatomra bocsátott P.206-os kiskorú gépjármű az M7-es autópálya velencei pihenőhelyénél megadta magát.
Hívjukaput,nemveszifel,visszahív,üzemanyag?,vanbenne,nembajtegyélbele,nemsegít,bikázzadbe,bikakábel?,vegyélegyet,nemindulbe,mostmá'füstölis,zseniális,hívjunkautómentőt,vanhaverittvanmindjárt,1.5óra,nemvoltolcsó,tesógyereértünk,végreotthon - röviden a történet. Kicsit drága volt hazafele a benzin... De legalább az autómentőre pakolt autó című fotókollekcióm gyarapodott. :S Egyelőre egy önindítócserénél tartunk,de vmi gebasz még van, úgyhogy megy az imádkozás. Persze a vidéki lét még azért is jó, mert autó nélkül gyakorlatilag halott vagy... Na de mindegy. Van viszont jó dolog is, ezzel meg valami lesz, olyan még úgyse volt, hogy sehogyse lett volna. Springsben is ugyanekkora szopó volt, mikor Bubu hisztizett, ha nem nagyobb. Itt legalább vannak közlekedési alternatívák, még ha kevésbé kényelmesek is. :)
Most pl a MÁV (Megint Állunk Valamiért) első osztályát élvezzük. :)
Végre megvehettem életem első 26 éven aluli kedvezményes jegyét. :D Kár, hogy ezt már csak egy hónapig élvezhetem. :D
Nem baj, szeptembertől már remelhetőleg teljesen más kihívásokkal kell szembenéznem. :) Agi goes to another country anyway!!! :D
Nem sokáig hagylak titeket küldöldi kalandok nélkül! Addig pedig majd élvezhetitek az igazi balatoni beszámolókat és a költözési előkészületeket. Mindent szépen a maga idejében. ;)

Az iPhone készülékemről küldve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése